P.S.

DSC_0076

I am flying home!

Prima etapă desfășurată în deplasare, s-a încheiat. Și cum mă simt acum? Am plecat o vrăbiuță și m-am întors un uliu. Am văzut, am atins, am auzit, am mirosit, apusul soarelui în mare, pielea unui delfin, liniștea deșertului, florile de iasomie și am simțit încă multe și mai multe altele, îmbogățindu-mă cu fiecare sentiment și amintire.

Povestirile din soarele arab nu sunt chiar terminate însă. Ar mai fi lucruri de spus pe care nu am mai apucat să le pun negru pe alb, sau nu au încă forma potrivită. Poate le voi scrie… cândva, în curând. Nu știu dacă voi continua cu povestirile, deși, așa cum spunea un bun prieten, subiecte se găsesc și pe la noi, pentru că ”și noi avem deșert de autostrăzi, furtuni înalte până la cer și mări azurii de promisiuni… e aproape ca în Dubai”. Poate da. Poate nu. Vom vedea.

In orice caz, dragilor, vreau să vă mulțumesc! Vouă, cei pe care vă cunosc, vouă, cei pe care vă bănuiesc, vouă, cei de care am aflat și celor pe care nu-i cunosc pentru că ați stat cu ochii pe povestiri. Iar, pentru mine, cea mai mare calitate a povestirilor a fost mai ales sa aflu prieteni noi și oameni dragi care îmi sunt aproape.

Cu drag!

Advertisements

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: