The things I’d do for love…

tumblr_m589acXQNC1qkgop9o1_500

Mai cândva zilele trecute, cam ieri așa, mă găseam profund tulburată de niște sentimente. Tornada emoțională se pornise după întâlnirea fulgerătoare de la lifturi din aceeași dimineață. Cu sufletul la gură și respirația tăiată m-am îndreptat către prietena mea pentru alinare și sfătuire și i-am spus pe nerăsuflate:

–          M-am îndrăgostit…..

–          IEI!!!! asl pls!

–          De la distanță! Am găsit și eu un bărbat frumos după care să întorc capul și n-am cum să ajung la el… Evident că de aia m-am îndrăgostit :))))))….

–          Deci, nu știi cum îl cheamă?

–          Ehhh… unul pe aici prin bilding, la o firmă undeva, ne vedem la lift. Și de fiecare dată e angajat cu altceva. Ba e cu vreun coleg, ba la telefon….

Prietena mea m-a ascultat cu răbdare încercând să reconstruiască din cuvintele mele imaginea care atât mă tulburase… Vorbeam cu ea pentru că aveam încredere. Știam că îmi va oferi un sfat să mă ajute…. Și atunci ea îmi spuse:

–          Uooof, varsă-ți și tu cafeaua pe el… calcă-l pe șosete….

–          Știam eu că tu vei avea soluția

–          Dă-i cu poșeta în cap…

–          Am notat: vin la serviciu cu o cafea în mână pe care voi încerca să o arunc spre el. Dacă se ferește și nu nimeresc îi dau cu poșeta peste cap să îi cadă telefonul din mână că tot e lipit de el de la 8 dimineața…

–          Auzi, da te apucă și pe tine cu 2 săptămâni înainte să vii acasă… Până acuma unde ai fost? Ce lift ai luat?

–          Păi tot p-ăsta. Da, știu că mi s-a arătat cam târziu, dar nu m-ar deranja nici o săptămână de amor și pasiune sentimentală în Dubai…. Orient expres-tramvai numit dorință.

–          Aham…kinky… păi vezi dacă iese cu cafeaua, dacă nu, urmărește-l și vezi unde se duce în clădire și poate are numele pe ușă…. La budă… :)))))

–          Hai să iți zic unde se duce. La etajul 1, unde este marmură și catifea pe pereți și mai știu eu ce leopard, unde stau big boșii, firmele de firmele….. http://property.dmcc.ae/wp-content/themes/RealEstate/library/includes/phpThumb/phpThumb.php?src=http%3A%2F%2Fimages.gomasterkeysystem.com%2Fshow_image.aspx%3Fwidth%3D640%26imageurl%3D%2Fuf%2F2039%2Fproperty%2F3272%2F204_Image.JPG&w=640&h=480&iar=0

–          A, și tu nu ai pantofi de etajul 1… Ai andarstend… AIUREA!!! Și mașina o are parcată tot la catifea?

–          Eh păi nush unde are parcată mașina că n-am ajuns până acolo. M-aș împiedica eu nițel…. dar nush cum și unde. Nu pot să mă duc așa căăăăă….. Vroiam să văd și eu cum arată la etajul 1….

–          Da, chiar că, bună ziua, cum nu e etajul 534? Nuuuu creeeeed……

–          Sau: știți am o prietenă arhitectă și își scrie lucrarea de diplomă pe arhitectura din Dubai….. prin corespondență… iar eu trebuie să îi trimit poze….

–          Iți taie ăia gâtul. Lasă așa…

–          Mdeaaaa… exact… mai bine tânără și neliniștită…..

Pe măsură ce discutam reușeam să descoperim alte și alte variante ce m-ar fi putut aduce mai aproape de misteriosul răpitor al iminii mele….

–          Dacă ai putea să-l urmărești să vezi unde stă. Cine știe ce palat are?…..

–          Dar știu eu când pleacă??? Ar merita un filaj așa… și când e seara la cină și soția merge la baie, hop și eu:‎ ohhh bună, te cunosc de undeva…

–          Daaaa….iar te-ai uitat la un film nepotrivit .. Mai bine îi pui un bilet în mână, „de la șefu” în care îi spui că pleci acasă și nu vrei să pleci fără să încerci adevăratele senzații… Pam Pam!!!‎ Cred că și eu m-am uitat la ceva dubios… Lasă mă Vali, că sigur e nașpa… iți spun eu! O are mică!

–          Câte oo îmi trebuie să cobor din lift cu el data viitoare la etajul unu și să îi spun că mi-ar plăcea să bem o cafea??????? Și de care oo??? Sigur nu de prepeliță și nici de știucă.

–          Ei bine…. ești singură în treaba asta! Eu nu aș avea curajul, nici dacă ar fi tatăl bunuților de pe planetă…

–          Te credeam mai brează!!! Măcar încurajează-mă!!!

–          OLE OLE OLEEEEE!!! OLE OLE OLEEEE!!! HAIDE VAAAAALIIII!!! HAIDE VAAALIIII!!!

–          Oo-le oo-le. :))) Oleleu n-am aer!!!! :))) Încerc una după copac…. Fi atentă plan aici:‎ mă duc la recepție și aflu de la tipa aia ce firmă e acolo. După care intru pe net și îi văd poza în bord.‎ Apoi îi dau add pe linked-in și gata!!!

–          Vezi mă ce fată desteaptă ești!

–          Nu cedez fără bătălie și dacă nu, îi scap cartea de vizită în mână că și el se uită cu bale după mine…. hmmm… asta am uitat să îți spun… 😀

–          Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Păi zi mă așa!!! Asta era important!

–          S-a redus cantitatea de oo necesare, nu?

–          Eu credeam că ți s-a arătat ție să cucerești Everestul…. Păi scapă-ți cartea de vizită….

–          Și n-am văzut nici șaiba

–          Nici bronzată?

–          Nici bronzată

–          PĂI ȘI ATUNCI CE MAI AȘTEPȚI FEMEIE! SCRIE-ȚI NR DE TEL PE MÂNĂ CITEȚ ȘI MARE!

–          Și îi trag una peste cur să-i rămână imprimat!

–          Nu peste cur că uită. Peste oo, așa când se duce la toaletă vede și își aduce aminte.

–          Și astăzi era cu cineva la telefon dar vorbea cu mine: Ce faci? Ce cald e afară…..

–          Auzi, alt detaliu pierdut! Deci omul te bagă în seamă. Deci nici nu trebuie sa îi vb, îi dai cartea de vizită, pe care scrii COFEE. PUNCT! …. cofee 7pm. Punct. ….. sau wine…. vezi și tu. Să nu treci WATER….

–          Water?

–          Nununu

–          AAAAA să nuuuuu….

–          Cred că e mai finuț așa.

–          Gata got it!

–          Wine 7pm…. martini :))…. vezi și tu…. Ai cărți de vizită? Că poate lipsește esențialul.

–          Mdea bine…..

–          Ce e soro? Peste 2 săptămâni te evaporezi… Pam Pam!!!

–          Chiar lipsește esențialul: EL!!! Că eu cărți de vizită am!!! Mă pun la pândă la lift între 7.30 și 8.15. și când trec colegii mei le spun că nu mi s-au aliniat planetele ca să urc la birou!!!!

–          Te faci că freci tel…

–          Voi încerca mai întâi investigația pe la recepționistă. Dar pregătesc și cartea de vizită cu scriitura olografă… wine 7 pm…. just in case. Pe principiul: happy thoughts bring happy things!!!

Se pare să reușisem să găsim soluția. Nu fusese în fapt o problemă fără rezolvare. Mai era în schimb un singur lucru de aflat și prietena mea mi-a atras atenția asupra acestuia:

–          Auzi, să sperăm că nu e pe invers….

–          Băi eu nu sunt chiar o femeie foarte masculină să zici că mă confundă…. dar mai ști…. să SPERAM că nu este!!!

–          🙂

Pam Pam!!! Ș-am rezolvat-o și pe asta. La vară cald și la munte soare și să avem parte de multe plimbări la mare!!! :)))

Advertisements

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: